Ponudba

Ponujamo vam CATERING za vsako priložnost. Poskrbimo za vse vrste priložnosti, od najenostavnejših do najzahtevnejših. Veseli smo vsakega izziva. Catering pripravimo za poroke ali pa praznovanje rojstnega dne na vašem domačem dvorišču.

Predani smo ustvarjanju visokokakovostne hrane in jedi po meri z uporabo lokalnih in sezonskih pridelkov.

Hrana, zabava, enkraten ambient, vse kar si zaželiš!
Super! Dobra hrana, krasna postrežba
Profesionalno, vstrežljivo osebje. Hrana top!
IMG_1171

Catering na terenu

Naš catering na terenu je zasnovan tako, da zagotovi okusne jedi in brezhibno storitev, ki bo zadovoljila vaše okuse in potrebe. Ne glede na to, ali gre za poroko, poslovno srečanje ali družinski piknik, smo tukaj, da vam pripravimo vrhunske obroke, ki bodo goste navdušili.

Kontaktirajte nas preko e-pošte catering.botra@gmail.com ali preko telefonske številke +386 41 389 807.

IMG_0546

Najem prostorov v Botri

Na voljo imamo različne prostore, ki ustrezajo različnim dogodkom. Naša Botra restavracija z Veliko dvorano je primerna za poroke, abrahame, rojstne dneve in poslovna srečanja. Za posebno vzdušje si lahko izberete PUB BOTER v vintage stilu, ki sprejme do 100 oseb. Prav tako vam ponujamo možnost uporabe velike pokrite terase, ki bo vaš dogodek naredila še posebej edinstvenega. Ne glede na dogodek bomo poskrbeli za udobje in nepozabno izkušnjo za vas in vaše goste.

IMG_1182

Poslovni in zasebni dogodki

V Hotelu Botra verjamemo, da je vsak dogodek edinstven. Naša gostoljubnost in izkušeno osebje bosta poskrbela, da bodo vaši poslovni sestanki produktivni in vaši zasebni dogodki nepozabni. S prefinjenim okoljem in odlično kulinarično ponudbo bomo vaš dogodek dvignili na višji nivo. Ne glede na vrsto dogodka, v Hotelu Botra poskrbimo za vsako podrobnost, da bo vaš dogodek izstopal in ostal v spominu vaših gostov še dolgo po koncu.

IMG_1181

Nedeljska kosila

Nedeljsko kosilo v Botri je popolna kombinacija udobja in brezskrbnosti. Preverite datume naših nedeljskih kosil in menije ter opravite rezervacijo za čudovito nedeljsko druženje s svojo družino. Mi bomo poskrbeli za dobro hrano, vi pa za dobro družbo.

IMG_5364

Nastanitev v hotelu Botra

Naši gostje so vedno na prvem mestu, zato smo poskrbeli za udobje in kakovost v vsaki sobi. Sobe so udobno opremljene, z vsemi potrebnimi udobji, ki vam omogočajo sproščujoče in prijetno bivanje. Detajli v sobah so premišljeni, da ustvarijo prijetno vzdušje, v katerem se boste počutili kot doma.