Praznovanja BOTRA

Z odličnim izborom različnih menijev ter profesionalnim osebjem bomo zagotovili, da bo vaš dogodek potekal brezhibno in boste zadovoljni vi in gostje.
Desetletja izkušenj z ustvarjanjem najrazličnejših pogostitev so naša dragocena popotnica, da lahko ob kakršnikoli priložnosti poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

Poroka

Poroka je pravljica, doživite edinstveni poročni dan in organizacijo pogostitve zaupajte nam. Z občutkom za estetiko in detajle pripravimo prostor tako, da vzame dih in navduši svate.

Za poročno slavje imamo pripravljene predloge poročnih menijev, po vaših željah in napotkih, pa vsekakor sestavimo vaš lastni meni. Pogostitve ločimo po vsebini, obsegu programa in številu svatov. Dogovorili se bomo glede sedežnega reda, poteka slavja s prihodom in pozdravom mladoporočencev ter svatov, spremstvo na civilnem in cerkvenem obredu, zdravice in govorov, prvega plesa, predaje daril in polnočnega rezanja torte. Ko se dan prevesi v noč, ne pozabimo niti na pravo turško kavo in ko se sredi noči spet oglasi apetit je na vrsti kisla juha ali telečja obara.

Izvedba zajema vse detajle, s katerimi bo vajina poroka dobila dušo, saj bo zares vajina, pristna in dodelana do zadnje malenkosti.

Poleg porok, vam nudimo tudi organizacijo in pogostitev za Abrahame, rojstne dneve, birme, obhajila, piknike, obletnice, ...